NT-kuntoutus

Olemme

aluehallintoviraston hyväksymä fysioterapiapalveluja tuottava yritys.
NT-Kuntoutus on perustettu yli 30 vuotta sitten, vuonna 1984.  Vaikka olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan on tiimissämme myös tuki- ja liikuntaelinsairauksien, lymfaterapian ja lantionpohjan fysioterapian asiantuntijoita.

NT-Kuntoutus tuottaa asiakkailleen fysioterapiapalveluja ja siihen liittyviä liitännäispalveluja. Tavoitteena on huomioida asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti ja helpottaa kotona selviytymistä ja kodin ulkopuolella osallistumista. Pääsääntöisesti asiakkaat ovat nuoria, aikuisia tai ikääntyviä henkilöitä. Toteutamme kuntoutusta myös veteraaneille.
Fysioterapia  toteutetaan vastaanotolla, asiakkaan kotona, kuntosalilla, altaalla tai vaikka liikuntakokeiluna keilahallissa.

Toimintaidea

Tuotamme asiakkaillemme parasta mahdollista kuntoutusta. Kuntoutus on vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Kehitämme jatkuvasti  ammattitaitoamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme korkeatasoista ja luotettavaa fysioterapiaa. Tuemme asiakastamme hänen jokapäiväisessä elämässään.  Olemme sitoutuneet työssämme eettisiin periaatteisiin.  Kohtaamme jokaisen asiakkaan tasavertaisena ikään, sukupuoleen, kansalaisuuteen, uskontoon, etniseen taustaan, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen, toimintakykyyn, terveydentilaan tai poliittiseen kantaan katsomatta. Fysioterapeutti toimii tehtävässään luottamuksellisesti.  Toimimme yhteiskuntavastuun mukaisesti huomioiden taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöön vaikuttavat tekijät.

Henkilökuntamme on yhdistelmä ammattitaitoa, kokemusta, nuoruuden intoa ja motivaatiota hyvään palveluun.

Palveluajatus

Vaalimme perinteistä hyvän palvelun henkeä. Meille on tärkeää asiakkaan kuunteleminen ja kunnioittaminen. Haluamme, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja helppoa. Hoidamme asiat joustavasti, luotettavasti, täsmällisesti ja oikeaan aikaan.  Haluamme ja voimme olla ylpeitä ammattitaidostamme ja toiminnastamme. Tuotamme yksilöllistä asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa fysioterapiaa.
Laadukas fysioterapia perustuu asiakkaan liikkumiseen ja toimintakykyyn liittyvien valmiuksien ja edellytysten selvittelyyn, niiden arviointiin, tutkimuksiin ja mittauksiin. Näiden perusteella suunnitellaan fysioterapian sisältö yhdessä asiakkaan kanssa. Fysioterapia sisältää lisäksi mm. omatoimisen harjoittelun ohjauksen, apuvälinetarpeen arvioinnin ja kodinmuutostöiden suunnittelun sekä reaaliaikaisen, sähköisen kirjaamisen (Kanta) ja sovittujen raporttien ja palautteiden tuottamisen.

- Esteetön kulku -

Meille on
helppo tulla

Sillä toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä linja-autoasemaa Verkahovin esteettömissä ja avarissa tiloissa. Käytössämme on terapeuttiseen harjoitteluun sopiva sali ja kahdeksan erillistä hoitohuonetta. Hoitopöydät ovat hydraulisesti säädettäviä ja neljässä huoneessa on ns. mattoplintti eli leveä hoitopöytä. Odotusaulassa on inva-WC. Miehille ja naisille on erikseen pukuhuoneet.

- MONIPUOLISET VÄLINEET -

Aktiiviseen harjoitteluun

Käytössämme on mm. nojapyörä, Nustep (istuma crosstraineri), vatsapenkki, Vibraatio-harjoittelulaitteita, cardiotrainer, motomed-harjoittelulaite ja sähköllä toimiva seisomateline. Käytössämme on myös Wii-pelikonsoli tuomassa vaihtelua harjoitteluun. Kävelyn harjoitteluun sopivat hyvin Verkahovin pitkät käytävät ja turvalliset portaat. Kävelyharjoituksen apuna voidaan käyttää  painokevennettyä kävelyharjoituslaitetta, rollattoreja, tasofordia tai nojapuita.
Lisäksi meillä on paljon pienvälineitä liikkuvuuden, tasapainon  ja lihaskunnon harjoittamiseen sekä Lymfatouch® ja Hivamat hoitolaitteet palauttavaan fysioterapiaan tai esimerkiksi kipujen ja turvotuksien hoitoon. 

NT-kuntoutuksen ammattitaitoinen tiimi

Henna Taulio<strong><em></em></strong>

Henna Taulio<strong><em></em></strong>

Vastaava fysioterapeutti

Fysioterapeutti, Turku 2004
Fysioterapeutti YAMK, Turku 2014
Lantionpohjaterapeutti, 2004
Psykofyysinen terapia 2017
Seksuaalineuvoja, 2018
Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta keväällä 2004. Peruskoulutuksen lisäksi olen suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (terveyden edistäminen) vuonna 2014, sekä psykofyysisen psykoterapian perusopinnot vuonna 2017.Valmistumisen jälkeen olen keskittynyt neurologiseen fysioterapiaan.
Asiakkaan toimintakyvyn ja terveyden edistäminen neurologisessa kuntoutuksessa on tärkein mielenkiinnon kohteeni. Lantionpohjan fysioterapia on erikoisosaamiseni, josta olen kerännyt kokemusta jo urani alkutaipaleelta asti.
NT-Kuntoutuksessa olen toiminut vastaavana fysioterapeuttina vuodesta 2016 alkaen.

Milja Tuoriniemi <strong><em></em></strong>

Milja Tuoriniemi <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti, Turku 2004
Bobath-koulutettu
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi, Tukiviittomat

Valmistuin fysioterapeutiksi v. 2004 Turun Ammattikorkeakoulusta.
NT-Kuntoutuksessa olen ollut vuodesta 2012 alkaen. Asiakkaina neurologiset, Tules ja ikääntyvät.
Olen erikoistunut aikuisten neurologiseen fysioterapiaan. Lisäksi olen saanut lisäkoulutusta Tules ja ikääntyvien fysioterapiasta. Teen paljon kotikäyntejä ja ekotekona työmatkat kuljen pyöräillen.
Vapaa-ajalla ratsastan, käyn juoksu- tai pyöräilylenkeillä ja puuhailen perheeni ja kissani kanssa.

Päivi Lumme<strong><em></em></strong>

Päivi Lumme<strong><em></em></strong>

Fyioterapeutti

Fysioterapeutti, Turku 2005
Bobath-koulutettu
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Valmistumisvuoteni 2005 jälkeen kiinnostuin neurologisesta fysioterapiasta. Onnekseni pääsin töihin NT-kuntoutukseen, jossa olen mielelläni tehnyt töitä vuodesta 2007. Aikaisemmin olen tehnyt liikunnanohjaajan työtä.
– Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ja geriatrian alan täsmäkoulutus
– Neurologisen asiakkaan allasterapia
– Aktivoiva fysioterapia aivohalvauspotilaan kuntoutuksessa
– Uimaopettaja
Fysioterapiassa minua kiinnostaa erityisesti asiakkaan kohtaaminen yksilönä kokonaisvaltaisesti. Kuntoutumisen tavoitteet laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa ja yhdessä pyritään kohti tavoitteita. Lähestysmistapani fysioterapiaan on psykofyysinen ja pidän tärkeänä hyvää ja avointa vuorovaikutusta.
Vapaa-aikani täyttyy perheen kanssa puuhailusta, mökkeilystä sekä ihan omasta ajasta joogassa.

Mari Kostiainen <strong><em></em></strong>

Mari Kostiainen <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti, Mikkeli 2000 
Neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot
Bobath-koulutettu
Lantionpohjan fysioterapeutti.
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2000 Mikkelin Ammatti-Instituutista. Kotoisin olen alun perin Itä-Suomesta Siilinjärveltä.Turkuun muutettuani olen tehnyt töitä yksityisellä sektorilla. NT-Kuntoutuksessa olen ollut vuoden 2008 alusta alkaen.Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen suorittanut neurologisen Bobath -koulutuksen, neurologisen fysioterapian erikoistumiskoulutuksen sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia –jatkokoulutuksia. Lantionpohjan fysioterapia onkin alue, joka minua erityisesti kiinnostaa ja josta minulla on paljon työkokemusta. Kouluttaudun säännöllisesti ja pidän huolta ammattitaidostani.

Jaana Pekkala <strong><em></em></strong>

Jaana Pekkala <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti, Jyväskylä 1984 
Bobath-koulutettu
Lymfaterapeutti
Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen yli viisikymppinen ja kotoisin aurinkoisesta Naantalista. 
Aiemmin työtehtäviini on kuulunut ikääntyneiden sotainvalidien ja veteraanien yksilölliset fysioterapiahoidot ja ryhmäterapiat. Olen toiminut lähes 10 vuotta Kelan työikäisten Tules-painotteisten kuntoutuspalvelujen, Kuntoremonttien sekä –treffien ohjaajana sekä kuntotestaajana. Erilaisten liikuntaryhmien ohjaaminen on kuulunut myös toimenkuvaani kuten vesijumppa, kuntopiiri, fysiokimppajumppa eri välineillä ja rentoutusryhmä.
NT-Kuntoutuksessa olen aloittanut fysioterapeuttina vuonna 2009 ja kuntouttanut neurologisia ja tules-asiakkaita.

Anna Saunamäki <strong><em></em></strong>

Anna Saunamäki <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti, 2005
Bobath-koulutettu
Neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2005 ja saman vuoden syksyllä tulin NT-kuntoutukseen töihin. Aikaisemmalta ammatiltani olen hieroja.
Neurologinen fysioterapia on jo opiskeluajoista ollut minusta erittäin kiinnostavaa ja antoisaa. NT-kuntoutuksessa olen kehittänyt itseäni neurologisen, tule- sairauksien sekä ikääntyvien ihmisten fysioterapiaan. Erityinen kiinnostuksen kohde on käden toimintakyvyn harjoittaminen.
Vapaa-ajallani harrastan aktiivisesti liikuntaa, kuten kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä. Sydäntäni lähellä on myös jääkiekko.

Marika Jewander<strong><em></em></strong>

Marika Jewander<strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Lähihoitaja, 1995
Fysioterapeutti, Pori 2000
Bobath-koulutettu
Lymfaterapeutti, 2012
Lantionpohjaterapeutti
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

NT-kuntoutuksessa olen tehnyt töitä tammikuusta 2004 lähtien.
Teen hyvin monipuolista terapiaa kaikkien fysioterapiaa tarvitsevien kuntoutujien kanssa. Olen erityisen kiinnostunut  neurologisen kuntoutujan ongelmista. Neurologisten kuntoutujien kanssa olen tehnyt töitä  jo kohta 15 vuotta.
Turvotusten hoitoon olen erikoistunut vuonna 2012, jolloin minusta tuli Lyko-lymfaterapeutti. Erilaisten turvotusten hoitoon käsin tehtävä lymfahoito on varsin tehokas. Lisäksi toteutan LymfaTouch hoitoja erilaisten kudosongelmien hoitamiseksi.
Lantionpohjanlihasten fysioterapiasta minulla on myös pitkä kokemus. Vuoden 2018 alussa aloin perehtymään äitiysfysioterapiaan.

Kaija Wirtanen <strong><em></em></strong>

Kaija Wirtanen <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti, 
Endoprotesiahoitaja, 2009
VASA- Concept kuntoutus, 2017
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Olen ollut NT-Kuntoutuksessa fysioterapeuttina vuodesta 2012.
Vuonna 2009 erikoistuin tekonivelpotilaan hoitoon ja kuntoutukseen (Endoprotesiahoitaja). Tekonivelleikkausten jälkeen tarvitaan kotiutustilanteessa usein tukea ja ohjausta, jotta kotona olisi turvallinen olo ja toipuminen leikkauksesta sujuisi hyvin. Lisäksi minua kiinnostaa selkäydinvammojen hoito sekä neurologinen fysioterapia yleisesti. 2017 aloitin yhteistyön Rajul Vasan kanssa VASA-Conseptin tuomiseksi asiakkaillemme.

Terhi Ylieskola <strong><em></em></strong>

Terhi Ylieskola <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti, Pori 2001 
Bobath-koulutettu
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta ( SAMK) vuonna 2001. NT – Kuntoutuksessa olen työskennellyt vuoden 2005 alusta. Asiakkainani on neurologisia ja tuki- ja liikuntaelin ongelmaisia asiakkaita. Erityisen kiinnostunut olen AVH- potilaiden kuntoutuksesta. Olen käynyt aikuisten neurologisen fysioterapian koulutuksen (Bobath -koulutus). Lisäksi olen käynyt koulutuksia allasterapiaan, purentaelinten fysioterapiaan ja fasciakäsittelyyn sekä kinesioteippaukseen liittyen.

Anu Hannukainen <strong><em></em></strong>

Anu Hannukainen <strong><em></em></strong>

Fysioterapeutti

Personal trainer
Fysioterapeutti, Turku 2018
Kielitaito: Suomi, Englanti, Ruotsi

Valmistuin fysioterapeutiksi v. 2018 Turun Ammattikorkeakoulusta.

Jaana Wikman-Rosama <strong><em></em></strong>

Jaana Wikman-Rosama <strong><em></em></strong>

Asiakassihteeri

Ajanvaraus, laskutus ym. juoksevat asiat ovat työtehtäviäni NT-Kuntoutuksessa.
Olen ollut NT-Kuntoutuksen palveluksessa  vuodesta 1984 eli yli 30-vuotta. Toimintamme alkoi Kaskenkadulla ja sieltä siirryimme Eerikinkadulle ja 2002 muutimme Verkahoviin.
Toimin usein linkkinä fysioterapeutin, asiakkaan ja hoitavan tahon välillä. Kysyä voi lähes mitä vaan, niin yritän selvittää asiaasi.

Katri Rantala <strong><em></em></strong>

Katri Rantala <strong><em></em></strong>

Jalkahoitaja

Koulutettu jalkahoitaja Katri Rantala vastaanottaa NT-Kuntoutuksen tiloissa.
Hän hoitaa kovettumat, leikkaa varpaiden ja sormien kynnet ja hieroo lopuksi jalkojasi.

45 min jalkahoito maksaa 40,00 €. Hoidon voit varata asiakassihteerimme kautta.

NT-Kuntoutus

NT-Kuntoutus

Ota yhteyttä

AJANVARAUS

  • Maanantai 8.00 – 16.00
  • Tiistai-perjantai 8.00 – 15.00
  • 02 251 8400

 

AUKIOLOAJAT

  • Maanantai-torstai 8.00 – 18.00
  • Perjantai 8.00 – 16.00

OTA YHTEYTTÄ

  • fysioterapia@nt-kuntoutus.fi
  • 02 251 8400
  • Verkatehtaankatu 4
  • Turku, 20100

 

 

 

Copyright  NT-kuntoutus 2018  |  Tietosuojaseloste  |  Potilasasiamies  |