NT-Kuntoutus  Oy

on aluehallintoviraston hyväksymä fysioterapiapalveluja tuottava yritys. NT-Kuntoutus on perustettu yli 30 vuotta sitten, vuonna 1984.  Suurin osa fysioterapiasta toteutetaan vastaanotollamme Verkahovissa, mutta myös kotikäyntejä ja allasterapiaa toteutetaan päivittäin. Vaikka olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan on tiimissämme myös tuki- ja liikuntaelinsairauksien, lymfaterapian ja lantionpohjan fysioterapian asiantuntijoita. Elokuusta 2017 on Vasa- kuntoutus ollut mahdollista fysioterapeuttimme ohjauksessa.

NT-Kuntoutus tuottaa asiakkailleen fysioterapiapalveluja ja siihen liittyviä liitännäispalveluja. Tavoitteena on huomioida asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti ja helpottaa kotona selviytymistä ja kodin ulkopuolella osallistumista. Pääsääntöisesti asiakkaat ovat nuoria, aikuisia tai ikääntyviä henkilöitä. Toteutamme kuntoutusta myös veteraaneille. Fysioterapia  toteutetaan vastaanotolla, asiakkaan kotona, kuntosalilla, altaalla tai vaikka liikuntakokeiluna keilahallissa. Meillä on korkeatasoinen osaaminen ja vankka kokemus erityisesti neurologisen fysioterapian osalta.PALVELUAJATUS 

Vaalimme perinteistä hyvän palvelun henkeä. Toimimme aina asiakkaamme parhaaksi. Meille on tärkeää asiakkaan kuunteleminen ja kunnioittaminen. Haluamme, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja helppoa. Hoidamme asiat joustavasti, luotettavasti, täsmällisesti ja oikeaan aikaan.  Haluamme ja voimme olla ylpeitä ammattitaidostamme ja toiminnastamme.

Tuotamme yksilöllistä asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa fysioterapiaa. Lääkärin lähete on Kela-korvausten peruste, mutta fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä.

Laadukas fysioterapia perustuu asiakkaan

            -liikkumisen ja toimintakyvyn ja niihin liittyvien valmiuksien ja edellytysten selvittelyyn, niiden                                         arviointiin, tutkimuksiin ja mittauksiin
           - fysioterapian suunnitteluun ja sen mukaiseen toteutukseen

           - omatoimisen harjoittelun ohjaukseen
           - 
apuvälinetarpeen arviointiin ja kodinmuutostöiden suunnitteluun
           - reaaliaikaiseen, sähköiseen kirjaamiseen (KanTa) ja sovittujen raporttien ja palautteiden tuottamiseen.TOIMINTAIDEA

Tuotamme asiakkaillemme parasta mahdollista kuntoutusta. Kuntoutus on vuorovaikutusta ja yhteistyötä.
Kehitämme jatkuvasti  ammattitaitoamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme korkeatasoista ja luotettavaa fysioterapiaa. Tuemme asiakastamme hänen jokapäiväisessä elämässään. Ymmärrämme rajamme ja olemme aktiivisessa yhteydessä muihin alan ammattilaisiin. Olemme sitoutuneet työssämme eettisiin periaatteisiin. Kunnioitamme elämää, asiakkaan ihmisarvoa ja itsemääräämisoikeutta. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tasavertaisena ikään, sukupuoleen, rotuun, kansalaisuuteen, uskontoon, etniseen taustaan, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen, toimintakykyyn, terveydentilaan tai poliittiseen kantaan katsomatta. Fysioterapeutti toimii tehtävässään luottamuksellisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä hänelle ehdotetuista hoidoista tai mikäli asiakas ei itse kykene tekemään päätöksiä, teemme yhteistyötä asiakkaan läheisten kanssa. Fysioterapeutti on velvollinen kertomaan asiakkaalle toiminnan odotetut vaikutukset ja mahdolliset riskit. Toimimme yhteiskuntavastuun mukaisesti huomioiden taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöön vaikuttavat tekijät.

Henkilökuntamme on yhdistelmä ammattitaitoa, kokemusta, nuoruuden intoa ja motivaatiota hyvään palveluun. 


                                        
 

TILAT JA LAITTEET

Meille on helppo tulla, sillä toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä linja-autoasemaa Verkahovin esteettömissä ja avarissa tiloissa. Käytössämme on terapeuttiseen harjoitteluun sopiva sali ja kahdeksan erillistä hoitohuonetta. Hoitopöydät ovat hydraulisesti säädettäviä ja neljässä huoneessa on ns. mattoplintti eli leveä hoitopöytä. Odotusaulassa on inva-WC. Miehille ja naisille on erikseen pukuhuoneet.

Aktiiviseen harjoittelun laitteisto on valittu siten, että ne soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Käytössämme on mm. nojapyörä, Nustep (istuma crosstraineri), vatsapenkki, Vibraatioharjoittelulaitteita, cardiotrainer, motomed-harjoittelulaite ja sähköllä toimiva seisomateline. Käytössämme on myös Wii-pelikonsoli tuomassa vaihtelua harjoitteluun.

Kävelyn harjoitteluun sopivat hyvin Verkahovin pitkät käytävät ja turvalliset portaat. Kävelyharjoituksen apuna voidaan käyttää  painokevennettyä kävelyharjoituslaitetta, rollattoreja, tasofordia tai nojapuita.

Lisäksi meillä on paljon pienvälineitä liikkuvuuden, tasapainon  ja lihaskunnon harjoittamiseen sekä Physiotouch ja Hivamat hoitolaitteet palauttavaan fysioterapiaan tai esimerkiksi kipujen ja turvotuksien hoitoon.